Välj en sida

Om oss

HB Bygg AB erbjuder totalentreprenad, och samarbetar med ett flertal välrenommerade partners som uppfyller företagets krav på kvalitét och professionalism.

Sedan flera år tillbaka har vi ett gediget samarbete med Bygglovsbutiken, där vi tillsammans med arkitekt och konstruktörer erbjuder Ny – och tillbyggnader. Helt enligt önskemål.
– Vi kallar det, House on demand! 

Noggranhet

Kvalitet - Iso 9001

Personligt bemötande

Företaget HB Bygg AB startades i Augusti 2000 av Gary Heaver och Tommy Bitsch. Idén bakom företaget är att erbjuda bygg- tjänster där ledstjärnorna är noggrannhet, kvalitet och ett personligt bemötande.

2020 entrade Linus Berghede in som delägare. Med en bakgrund som platschef tillförs kompetens inom HR och andra administrativa kunskaper.

Verksamheten omfattar allt från tillbyggnad av små altaner till stora utbyggnader, renoveringar invändigt och utvändigt och nybyggnationer. Vi arbetar med både privatpersoner och företag, och arbetsområdet är främst Västra Götaland och Halland.  Företaget har idag 26 anställda snickare, samtliga med yrkesbevis.

HB Bygg AB är Miljödiplomerat sedan 2003.

Vi jobbar enligt ISO 9001 – Kvalité
samt iso 14001 – Miljö 

ROT-projekt

ROT-projekt är komplexa och kräver kunskap och flexibilitet inom alla yrkesgrupper.

Vi har därför nära samarbete med utvalda konsulter och underentreprenörer som är specialister inom sitt område.
Genom detta kan vi erbjuda helhetslösningar med hög kvalité till konkurrenskraftiga priser. Med vår erfarenhet har vi lärt oss hur vi på förhand kan parera de fällor som ofta infinner sig i dessa typer av projekt och på så sätt arbeta effektivt och korta ner våra handläggnings- och byggtider.

Kontakta oss

Bangårdsvägen 21-23

42836 Kållered

E-mail: info@hbbygg.se