top of page

Om Oss

Företaget HB Bygg AB startades i Augusti 2000 av Gary Heaver och Tommy Bitsch. Idén bakom företaget är att erbjuda bygg- tjänster där ledstjärnorna är noggrannhet, kvalitet och ett personligt bemötande.

2020 entrade Linus Berghede in som delägare. Med en bakgrund som platschef tillförs kompetens inom HR och andra administrativa kunskaper.

Verksamheten omfattar allt från tillbyggnad av små altaner till stora utbyggnader, renoveringar invändigt och utvändigt och nybyggnationer. Vi arbetar med både privatpersoner och företag, och arbetsområdet är främst Västra Götaland och Halland.  Företaget har idag 26 anställda snickare, samtliga med yrkesbevis.

HB Bygg AB är Miljödiplomerat sedan 2003.

Vi jobbar enligt

ISO 9001 – Kvalité
ISO 14001 – Miljö 

IMG_6599-scaled.jpeg

ROT-projekt

ROT-projekt är komplexa och kräver kunskap och flexibilitet inom alla yrkesgrupper.

Vi har därför nära samarbete med utvalda konsulter och underentreprenörer som är specialister inom sitt område.
Genom detta kan vi erbjuda helhetslösningar med hög kvalité till konkurrenskraftiga priser. Med vår erfarenhet har vi lärt oss hur vi på förhand kan parera de fällor som ofta infinner sig i dessa typer av projekt och på så sätt arbeta effektivt och korta ner våra handläggnings- och byggtider.

IMG_6623.JPG

Planering och design

Efter många års samarbeten med både inredare och arkitekter känner vi oss trygga att agera stöttepelare i både planeringen och designen. Genom våra nära samarbeten kan vi i ett tidigt skede ombesörja just den expertis som önskas.

IMG_6613.JPG

Bedömning av tidsåtgång och
kostnad = Kalkyl

Vi kan uppföra kalkyler för att ge en uppfattning om projektets kostnad och tidsåtgång.

Rådgivning hemma hos dig

Vi kommer givetvis ut på plats och går igenom projektet, gärna så tidigt som möjligt, för att kunna ge bra och viktig feedback. Allt från materialval, till logistik och hantering på plats.

IMG_6632.JPG

Färdigställt
projekt

När projektet är klart kan vi vara behjälpliga med allt pappersarbete, som kan komma att behövas lämna in till kommun eller t.ex försäkringsbolag etc.

IMG_4072.jpg

Skapa din drömbostad.
Kontakta oss med ditt projekt i dag.

bottom of page